wie ben ik

Studio Joyce Dekker is een creatieve studio gespecialiseerd in desktop publishing & grafische automatisering.

Ik ben dus Joyce Dekker en beeldmaker. Dat betekent dat ik meestal in beelden en soms in woorden denk. Zolang ik me kan herinneren, ben ik bezig met beelden. Natekenen, inkleuren, knutselen – als kind deed ik niet anders. Als creatieveling werk ik graag nauw samen met mijn klanten. Of zij nu groot of klein, cultureel of commercieel, gevestigd of beginnend zijn, ik vertaal graag hun ideeën in authentieke beelden die zowel boeiend als gedenkwaardig zijn.

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een werkgever, werk ik sinds februari 2019 als freelancer in dit prachtige vak. Het laatste jaar ben ik vaak ingezet om op locatie te werken ter ondersteuning van brand teams, o.a. bij Keune Haircosmetics en Paula’s Choice Skincare. Maar doe zeker niet alleen dat, je kunt bij mij ook terecht voor heel veel andere dingen. Ik ben gespecialiseerd in het werken met corporate huisstijlen en het bewaken hiervan.

Ik word verder heel blij van lekkere kopjes koffie, goede muziek, fijne en duidelijke brand guidelines, de geur van net-gedrukt druk- of printwerk, blije plantjes en zonnig weer. Ik heb niet voor niets de tekst ‘Follow the sun’ op mijn onderarm laten tatoeëren.

Als freelance grafisch vormgever/DTP’er ondersteun ik, geef ik advies en/of neem ik alles uit handen op het gebied van merkidentiteit, print, web en social media.

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?